Chi Na de Beet: voor én na elke beet!

Na De Beet is een 100% plantaardige en natuurlijke formule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.
Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde compositie van etherische oliën die bekend staan om hun ontgiftende en insectwerende eigenschappen op basis van de huidverzorgende jojobaolie.

De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn desinfecterend, huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Alle oliën versterken elkaars werking waardoor een synergie ontstaat.

Hoe te gebruiken?
Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen en die door de toevoeging  van jojobaolie zacht is voor de huid. Zo snel mogelijk Na De Beet aanbrengen: het wondje wordt ontsmet en het herstel begint. Dezelfde plek 3 x per dag  3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.

Klik hier voor de bijsluiter van Na de Beet!