Informatie over je bestelling

Verzendkosten

De verzendkosten voor afleveradressen in Nederland bedragen € 4,95 voor alle bestellingen met een totale orderwaarde die lager ligt dan € 30,-. Dit is een vast bedrag dat altijd in rekening gebracht wordt ongeacht het aantal artikelen, de grootte of het gewicht van het pakket. Wanneer u een bestelling plaatst met een orderwaarde boven € 30,-  dan worden voor verzendingen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor Duitsland bedragen de verzendkosten € 7.95 (inclusief BTW). Wij bezorgen uw artikelen in de meeste gevallen via DPD.

In de regel worden alle bestellingen die voor 16.00 uur binnenkomen en betaald zijn, dezelfde dag verzonden met uitzondering van zaterdag en zondag. Bestellingen die na 16.00 uur binnenkomen en betaald zijn met IDeal worden de volgende dag verzonden. Wij kunnen dit echter niet voor 100% garanderen. Wanneer het echt van belang is dat uw bestelling zo snel mogelijk uitgeleverd wordt, raden wij aan dit in de opmerkingen aan te geven. Wij bezorgen uw artikelen in de meeste gevallen via DPD. DPD bezorgt normaal gesproken (99%) binnen 24 uur, maar garandeert bezorging binnen 48 uur. DPD bezorgt niet op zondag. 

Voor Chi professionals geldt een minimale bestelgrootte van €50,- excl. BTW. Aflevering is franko vanaf €100,- excl. BTW. Voor orders met een bedrag onder de €100,- excl. BTW wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

1. Bestellingen

1.1. Uw bestellingen worden in behandeling genomen door Chi.nl, een onderdeel van Chi International BV, Koele Mei 42, 4816 JD Breda, Nederland. Chi International BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 20096331. BTW nummer: NL 8094.75.339.B01.

1.2. Door het plaatsen van een bestelling bij Chi.nl worden de algemene voorwaarden geaccepteerd en aanvaard.

1.3. Alle, in de webwinkel genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De BTW-kosten worden apart op uw bestelling vermeld.

1.4. Chi.nl levert aan consumenten in Nederland, België & Duitsland.

1.5. Bestellingen die door professionals of retailers per abuis op de consumentenwinkel worden besteld, kunnen niet gereclameerd worden.

1.6. Bestellingen kunnen uitsluitend via de webwinkel worden geplaatst. Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen één werkdag na ontvangst worden geannuleerd. Na deze periode is uw bestelling definitief en is een wettelijke koopovereenkomst gesloten.

2. Aflevering bestelling

2.1. Bestellingen worden in de regel verzonden per DPD.

2.2. Bij bestellingen binnen Nederland wordt er wordt een bijdrage in de kosten van verzenden in rekening gebracht, welke afhankelijk is van de ordergrootte. Deze bijdrage bedraagt: € 4,95 in Nederland ongeacht de grootte van het pakket of het aantal colli. Wanneer de ordergrootte boven de €30,- komt neemt Chi.nl de verzendkosten voor haar rekening.

2.3. Bestellingen worden door DPD of mogelijkerwijs een andere vervoerder bij de consument thuis afgeleverd.

2.4. Wij bezorgen uw artikelen in de meeste gevallen via DPD. DPD bezorgt normaal gesproken binnen 24 uur (99%), maar garandeert bezorging binnen 48 uur. 
DPD bezorgt niet op zondag.

3. Herroepingsrecht

3.1. De consument heeft het recht zonder opgave van reden de goederen te retourneren binnen een periode van 14 kalenderdagen, ingaande op de dag na ontvangst van de goederen.

3.2. Tijdens deze herroepingstermijn heeft de consument de mogelijkheid om zonder enige verplichting zijnerzijds de ontvangen goederen te retourneren. 
Alle kosten voor het retourneren van de goederen komen voor rekening van de klant.

3.3. De consument kan alleen gebruik maken van zijn of haar herroepingsrecht indien de goederen waarom het gaat compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn. 
Daarnaast moeten de goederen in de originele onbeschadigde verpakking met niet verbroken verzegeling geretourneerd worden.

3.4. De consument kan uitsluitend goederen retourneren na contact met Chi.nl, volgens de regels zoals deze omschreven staan onder retourzendingen.

3.5. Vooruitbetaalde goederen die geretourneerd worden op basis van het herroepingsrecht, zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen worden terugbetaald. 
Eventuele verzendkosten zullen worden verrekend.

* Deze voorwaarden zijn niet geldig voor de Chi Professional webshop