Retourzendingen

Chi Natural Life staat voor de hoogste kwaliteit en wij hopen daardoor dat onze klanten tevreden zijn met de bestelde producten.

Onder bepaalde voorwaarden en in overleg met onze klantenservice is het mogelijk artikelen die u bij ons gekocht heeft te retourneren. U kunt alleen producten retourneren die via Chi.nl of Professionals.chi.nl zijn gekocht. Producten die elders via een (web)winkel zijn gekocht, kunnen wij dus niet in retour nemen.

Producten moeten altijd binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel geretourneerd worden. Let erop dat u alleen kunt retourneren als het artikel onaangebroken is, wegens hygiënische redenen. Wanneer u een artikel wilt retourneren kunt u dit melden via: [email protected]. U dient hierbij duidelijk het factuurnummer en de reden van retourzending te vermelden. Wij nemen vervolgens contact met u op en verstrekken meer informatie en een retournummer. Zonder een retournummer kunnen wij geen pakketten in ontvangst nemen.

Na ontvangst van het retournummer en retouradres kunt u binnen 14 kalenderdagen het artikel onaangebroken in een deugdelijke verpakking, voorzien van een originele of kopie factuur, terugsturen. Vermeld het retournummer duidelijk op de kopie factuur en ook op de verzenddoos. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor uw rekening.

Zodra wij uw retourzending ontvangen en beoordeeld hebben, wordt u op de hoogte gebracht en bieden wij een passende oplossing.