Het voorkomen en bestrijden van hoofdluis met Chi Tea Tree Olie

Voorkom de kriebels op school ! Pak haarproblemen op een natuurlijke manier aan en hou ongewenste haargasten op afstand.  Hierbij kan Chi biologische Tea Tree olie, spray en shampoo van grote hulp zijn op een 100% natuurlijke manier. 

In veel gevallen verspreidt hoofdluis zich doordat jassen op scholen dicht bij elkaar hangen. Door 1 of  2 druppels Chi Tea Tree olie in de kraag of capuchon van de jas te druppelen, voorkom je dat luizen zich nestelen in kleding. Chi Tea Tree Olie is een zuivere essentiële (= vluchtig) olie en zal geen vlekken achterlaten. 

Toch niet kunnen voorkomen? Was de haren dan elke dag met Chi Tea Tree kuurshampoo. Laat de shampoo 10 minuten in werken en spoel daarna het haar goed uit. Het spreekt vanzelf dat alle gezinsleden deze behandeling moeten ondergaan en dat kleding en beddengoed grondig gereinigd moeten worden. Bij het wassen kun je 5 tot 10 druppels Chi Tea Tree toevoegen aan het wasmiddel.

Daarnaast is het raadzaam voor het slapen gaan en ’s ochtends voor het naar school toe gaan 2 druppels Chi Tea Tree olie EKO door het haar (op de hoofdhuid) te wrijven. Bij lang haar is het altijd raadzaam om het haar op te steken of in een vlecht te doen.

Chi Tea Tree olie EKO is een fantastische eerste hulp olie die voor zeer veel huis- tuin- en keukenkwaaltjes in te zetten is. Wil je meer weten over de vele eigenschappen en toepassingen van deze 100% natuurlijke en biologische wonderolie? Lees dan hier verder.