De klant vertelt: Vertargil & hielspoor: ik kan weer lopen!

Al bijna 1 jaar heb ik hielspoor. Ik had nog nooit van hielspoor gehoord. Nu blijkt dat er miljoenen mensen last van hebben, jong en oud, sporters en vele anderen. Vroeger werd hielspoor geopereerd maar omdat mensen later vervormde voeten kregen is dat verleden tijd. Allerhande therapie was het gevolg: shockwave, fysio en oefeningen. Daarnaast elke dag pillen slikken tegen de pijn. Kortom, een deprimerende toestand. Altijd weer hoop hebbende dat het snel over is.

Mijn zoon rijdt paard en vertelde mij van de pasta die hij op het been van zijn paard smeerde als zij een ontsteking had. Hij adviseerde me om het ook te proberen, want het zou misschien kunnen helpen.

En ja, het helpt!

Ik heb het meteen ’s avonds op mijn voet gesmeerd met een oude sok eroverheen. Ik heb voor de eerste keer in een jaar tijd, weer de nacht heerlijk doorgeslapen. De volgende ochtend werd ik wakker en... ja ik kon staan en lopen zonder pijn!

Voor mij is momenteel de zon gaan schijnen. Nu kan ik eindelijk ook van het mooie weer genieten. Lekker met de hond wandelen en die kilo’s er weer af trainen die na een jaar zitten spontaan erbij kwamen.

Vertargil Klei pasta is een cadeautje, dank aan mijn zoon en aan Chi Natural Life!

Ingrid

 

Bekijk hier alle Vertargil producten.