Ik ben een man van 54 jaar en heb dagelijks mijn handen nodig. Ik ben namelijk arts en ben erg voorzichtig met mijn handen omdat ik die elke dag nodig heb. Ik heb sinds 1 jaar Psoriasis Inversa en gebruik daar verschillende zalven voor die een dermatoloog mij heeft voorgeschreven. Dit helpt wel redelijk, maar er zit in de zalven veel cortison (ontstekingsremmer) wat de huid ook weer dunner en gevoeliger maakt. 

Mijn vrouw is erg actief met complementaire zorg en bestelt haar olie altijd bij Chi. Omdat ik 's nachts altijd zalf op mijn handen doe en handschoenen erover om het 's nachts in te laten trekken ben ik dit met de groene leem gaan doen. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na een paar dagen begon het toch te helpen. Het verkoelde, de plekken waren 's morgens minder vurig rood en er zit geen ontstekingsremmer in. In de groene leem zit lavendel, wat huidverzorgend is en tea tree, wat ontstekingsremmend werkt, dus een mooie vervanger voor mijn andere zalf.
Kortom, ik ben tevreden met de groene leem van Chi en zal dit blijven gebruiken zolang als nodig. 
Franz