Downlaod Aromassage FlyerDe Aromassage lijn is een unieke huidverzorgings- en massagelijn in één. Op basis van amandel en jojoba is een serie van 9 heerlijke oliën gemaakt die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaams- en gezichtsmassage. 

Maak uw eigen massageolie met behulp van de Basic2 of kies voor één van de kant-en-klare massageoliën, die zijn verrijkt met een doeltreffende combinatie van etherische oliën. De massageoliën kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en voor de verzorging van de huid. 

BASIC2 

Een geurneutrale massageolie, waaraan u zelf etherische olie naar keuze toe kunt voegen om zo uw eigen massageolie te creëren. Geschikt voor elk huidtype. 

NECK & SHOULDER 

Een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij door de ontkrampende etherische oliën, zoals zoete marjolein en roomse kamille. Ook bij mensen die vaak hoofd-pijn hebben, heeft deze massage olie een geweldig effect. 

BACK & ARM 

Een geweldige ondersteuning bij typische rugklachten, armproblemen, RSI, carpaal tunnelsyndroom, gewrichtsklachten en alle vormen van overbelasting. Met o.a. St. Janskruid maceraat, pijnverzachtende en krampstillende geranium, verzachtende en ontspannende lavendel en stimulerende en verwarmende zwarte peper. 

WARMING UP 

Extra power nodig? Deze olie verwarmt en stimuleert de spieren en gewrichten en geeft ook de geest een oppepper! Rozemarijn is algemeen stimulerend en bevordert de door-bloeding. De oliën van mirte, grapefruit, engelwortel en kaneelschors stimuleren de bloed- en lymfecirculatie, terwijl cipres spierkrampen weert. 

COOL RECOVERY 

Deze massageolie verfrist de huid en helpt spierpijn te voorkomen of verminderen. Samen met het bekende spiertonicum arnica maceraat zorgen helicryse en lavendel voor het spierherstel en gaan ze blauwe plekken tegen. De olie van citroen zorgt voor een goede circulatie en de afvoer van afvalstoffen. Kruizemunt en pepermunt tenslotte ontspannen en verfrissen de huid. 

CITRUSFUN 

Een heerlijke, frisse, fruitige en vrolijke massageolie voor jong en oud. De citrusoliën hebben een opmonterend en activerend effect. Alle citrusoliën zijn in deze massageolie verwerkt met toevoeging van de bloemige neroli (oranjebloesem). 

FUN FLOWERS 

Een heerlijke relaxolie met een volle bloemengeur. Met bloemige etherische oliën: van pure rozenolie en jasmijn tot ylang-ylang. Pure verwennerij voor de huid en de zintuigen. Een heerlijke olie om lekker bij te ontspannen. Werkt ook als afrodisiacum. 

ROSES 

Pure verwennerij voor iedere huid en de zintuigen door de zeer kostbare pure etherische olie van roos. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de babyhuid en de oudere huid. Zeer geschikt voor een heerlijke, verzorgende gezichtsmassage. 

Klik hier om de producten te bekijken!