Populair in de keuken (20)

Essentiële oliën zijn de vluchtige geurstoffen uit aromatische planten. Vandaar ook het veel gebruikte synoniem: etherische oliën. Ze worden geproduceerd en opgeslagen in speciale cellen in de plant. Zo zijn bij roos en jasmijn de geurcellen gelokaliseerd in de bloemblaadjes, bij pepermunt en basilicum in het blad, bij gember en valeriaan in de wortel, bij citrusvruchten in de schil en bij sandelhout en ceder zelfs in het hout.

Essentiele oliën in de keuken zijn zeer economisch in gebruik: vaak is een druppeltje al genoeg! Terwijl je geniet van een aromatisch gerecht, bevorderen de essentiële oliën tegelijkertijd de spijsvertering. De essentiële oliën, maar ook hydrolaten (bloemenwaters) en koudgeperste plantenoliën, kunnen worden gebruikt in soepen, voorgerechten, sauzen, marinades, salades, groenten, fruit, desserts, brood, gebak, drankjes en smoothies. Er zijn dus heel veel toepassingen!

Waarom Chi.nl?

  • Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Pure en eerlijke producten
  • Een groot 100% natuurlijk assortiment
  • Gratis advies door specialisten

Artikelen 1 tot 18 van 20 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 20 in totaal

Pagina
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 18 van 20 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 20 in totaal

Pagina
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk
  • EKO keurmerk SKAL

Paymentmethods iDeal GLS