Spirulina

Upgrade een gerecht met Chi Bio spirulina: met dit superfood voeg je meer dan 80 vitale voedingsstoffen toe! Denk aan eiwitten, proteïnen, een mix van B-vitaminen en ijzer voor meer energie. Van avocadodip, groene pannenkoekjes, pesto, smoothies tot koekjes: laat je creativiteit op de vrije loop! 

Bekijk volledig bericht »

Spirulina geeft meer energie en vitaliteit. Maar merk je ook echt verschil als je deze superfood vol calcium, ijzer en magnesium gebruikt?

Bekijk volledig bericht »

Prachtige groene pannenkoekjes die helpen om je lichaam te reinigen…klinkt goed toch? Door banaan toe te voegen aan het beslag, smaken de pannenkoekjes niet groen maar lekker zoet. Kies kleurige toppings bij dit voedzame ontbijt voor een fleurige start van de dag!

zomer

Bekijk volledig bericht »

Upgrade een gerecht met spirulina: met dit superfood voeg je meer dan 80 vitale voedingsstoffen toe! Denk aan eiwitten, proteïnen, een mix van B-vitaminen en ijzer voor meer energie. In de recept maken we een heerlijke combinatie: de romige banaan en notenpasta samen met de vanille en kaneel...

Roos

Bekijk volledig bericht »

Smoothies en maskers zijn er in ontelbare variaties, dus varieer en probeer er op los! Gebruik een blender of mixer om de ingrediënten te mengen tot een heerlijk drankje of een zacht mengsel. We hebben een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

Zero Plastic Inside

Bekijk volledig bericht »

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk