Spirulina

Spirulina staat bekend als energiegever en versterker van je weerstand. Lees in deze blog de ervaringen van klanten over Spirulina! 

Bekijk volledig bericht »

Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 80 (!) vitale voedingsstoffen, zoals vitamine B-complex (waaronder B12), vitamine E, calcium, ijzer, magnesium, zink, enzymen en complete eiwitten: het heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking!

cap

Bekijk volledig bericht »

Upgrade een gerecht met Chi Bio spirulina à met dit superfood voeg je meer dan 90 vitale voedingsstoffen toe! Denk aan eiwitten, proteïnen, een mix van B-vitaminen en ijzer voor meer energie. Van avocadodip, groene pannenkoekjes, pesto, smoothies tot koekjes: laat je creativiteit op de vrije loop! 

Bekijk volledig bericht »

Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Dit spiraalvormig algje behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Er zijn veel goede redenen om spirulina te gebruiken: van afslanken tot weerstand en van anti-aging tot topsport!

Spirulinapoeder

Bekijk volledig bericht »

Spirulina staat bekend als energiegever en versterker van je weerstand. Maar merk je ook echt verschil als je deze superfood vol calcium, ijzer en magnesium gebruikt?

Bekijk volledig bericht »

Prachtige groene pannenkoekjes die helpen om je lichaam te reinigen…klinkt goed toch? Door banaan toe te voegen aan het beslag, smaken de pannenkoekjes niet groen maar lekker zoet. Kies kleurige toppings bij dit voedzame ontbijt voor een fleurige start van de dag!

zomer

Bekijk volledig bericht »

Upgrade een gerecht met spirulina: met dit superfood voeg je meer dan 50 vitale voedingsstoffen toe! Denk aan eiwitten, proteïnen, een mix van B-vitaminen en ijzer voor meer energie. In de recept maken we een heerlijke combinatie: de romige banaan en notenpasta samen met de vanille en kaneel...

Roos

Bekijk volledig bericht »

Smoothies en maskers zijn er in ontelbare variaties, dus varieer en probeer er op los! Gebruik een blender of mixer om de ingrediënten te mengen tot een heerlijk drankje of een zacht mengsel. We hebben een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

Zero Plastic Inside

Bekijk volledig bericht »

Spirulina is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Chi Bio Spirulina is niet zomaar een voedingssupplement, het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen. 

Spirulina
Bekijk volledig bericht »

  • Chi kwaliteit sinds 1979:
  • Icon 2
  • Europees biologisch keurmerk