Download Lavinchi flyerLavinchi is een unieke productlijn op basis van de biologische etherische olie van lavendel. Lavendel is van alle etherische oliën de meest veelzijdige en gebruikte geur. In deze mix is de echte lavendel aangevuld met de zachte en ontspannende mandarijn en een beetje zoete marjolein.

Chi heeft voor de Lavinchi producten haar kennis gebundeld tot een aantal unieke, doelgerichte en effectieve formules voor het aanpakken van dagelijkse ongemakken. Naast de aromatische geur geeft de veelzijdige lavendel namelijk ook een werking op bepaalde klachten als onrust, rode, droge of gevoelige huid, jeugdpuistjes of veroudering van de huid. Lavendel is ook in te zetten bij zweetvoeten en zelfs bij zonnebrand en verzorging van de huid bij insectenbeten. 

LAVINCHI RELAX OLIE 

Een verfijnde compositie die bestaat uit echte lavendel (Lavandula angustifolia), aangevuld met de zachte en ontspannende mandarijn (Citrus reticulata) en een beetje zoete marjolein (Origanum majorana). Deze etherische olie mix verspreidt een heerlijk en rustgevend aroma in het geurlampje of verdamper. 

LAVINCHI RELAX AIRSPRAY 

Begeur snel een ruimte waar rust gewenst is door deze handige spray. Aan de Lavinchi relax olie is alcohol toegevoegd voor een gemakkelijke en snelle verspreiding van de aroma’s. 

LAVINCHI RELAX MASSAGEOLIE 

Een combinatie van de ontspannende Lavinchi relax olie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure amandel- en jojoba olie. Uw lichaam en geest krijgen door een diepe ontspanning weer nieuwe energie. 

LAVINCHI RELAX ROLLER 

De roller helpt bij acute onrust en heeft een verzachtende werking op het hoofd. Bovendien is de Lavinchi relax roller in combinatie met jojoba olie een huidverzorgend product bij zonnebrand en andere kleine huidproblemen. Rol op de slapen of de normale parfumplekken en de ontspanning begint! 

LAVINCHI RELAX BADOLIE 

Geniet langer van een diepe ontspanning dankzij de weldadige en ontspannen Lavinchi badolie, die u en uw huid verwent. Op basis van de oliën in de Lavinchi Relax olie, samen met amandelolie en de natuurlijke emulgator kan de badolie direct aan een vol bad worden toegevoegd. Uw huid blijft in goede conditie en raakt niet uitgedroogd. 

Klik hier om alle Lavinchi producten te bekijken