Natuurdrogist Vita Cora

Chi Partnerwinkel
Adres:
Gamerschestraat 39
5301 AP Zaltbommel
Nederland
T: 0418-726726

 

VitaCora is een Natuurdrogist en een van onze Partner winkels met een groot assortiment aan producten van Chi Natural Life.

De winkel wordt sinds januari 2012 door Cora Kooijman gerund.

Bij VitaCora werken ze alleen maar werken met kwalitatief hoogwaardige producten en als het kan ook nog voor een betaalbare prijs. Cora’s missie is om mensen ervan bewust te maken dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid en ze voorlichten hoe ze dat het beste kunnen doen.

Cora heeft een brede kennis als Drogist, orthomoleculair therapeut, veel zelfstudie en haar behaalde diploma Dr. Schüssler celzout therapeut.  Vanaf 2018 heeft ze ook een praktijk waar ze haar klanten adviseert. Ze werkt op afspraak in een eigen ruimte, die ook gehuurd kan worden door andere therapeuten. Verder heeft ze een netwerk van goede therapeuten waarnaar ze kan doorverwijzen. De klant is koning, en bij Vita Cora zetten ze net een stapje extra. Het is een winkel met veel kennis, hoogwaardige producten en beleving door middel van demo’s en de mogelijkheid om alle producten van Chi Natural Life te ruiken en beleven door middel van testers.