Een gezonde huid van binnenuit!

Omega is ‘in‘. Omega vetzuren heb je nodig voor veel processen in het dagelijks functioneren. Ze zijn ook essentieel voor de productie van een aantal belangrijke hormoonachtige stoffen in het lichaam. Deze omega’s kan het lichaam niet zelf aanmaken dus moet je die via de juiste voeding en eventuele supplementen tot je nemen.


Er zijn vele tientallen supplementen op de markt die in de meeste gevallen bestaan uit visolie. Door de meest gangbare kweekmethoden,  overbevissing en de noodzaak om deze olie extra te zuiveren door de aanwezigheid van zware metalen, is er veel voor te zeggen te kiezen voor een vegetarisch alternatief. Kies daarom voor de 100% plantaardige formule van Superskin Beauty Omega. Dit voedingssupplement is samengesteld met de juiste verhouding tussen Omega 3, 6 en 9, 
volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en is volledig op basis van biologische, vette plant oliën. * van biologische kwaliteit


Biologisch en plantaardig

In plaats van visoliën worden koudgeperste, plantaardige oliën gebruikt van de beste, biologische kwaliteit: lijnzaad-, teunisbloem-, tarwekiem-, koolzaad-, olijf-, saffloer- en zonnebloempit olie vormen samen een uniek, plantaardig en snel opneembaar Omega 3-6-9 complex. Deze formule is speciaal samengesteld voor schoonheid van binnenuit. Voor een mooie huid en glanzende haren, het helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. 


Extra zetje voor de huid

Zo binnen zo buiten. De huid is vaak een weerspiegeling van de algemene conditie. Daarom zijn een juiste, evenwichtige voeding en voldoende rust en ontspanning de beste voorwaarden om gezond te blijven. Maar omdat veel mensen hier niet altijd aan kunnen voldoen is er soms iets extra’s nodig, ook voor de huidverzorging. Daarom is deze Superskin Beauty Omega zo geschikt om u dit extra zetje voor de huid te geven. Voor het behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid.

Vol met mooie plantenstoffen
Deze gewogen combinatie van plantaardige oliën zitten vol met antioxidanten, vitamine E en omega 3, 6 en 9 in een volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, ideale verhouding. Deze unieke formule bevat tevens de belangrijke stoffen Gamma Linoleenzuur (GLA), Alfa Linoleenzuur, lecithine, vitamines o.a. A, B, D, E en K en mineralen zoals o.a. calcium, ijzer, magnesium, kalium en silicium. 


Tip: kent u onze Superskin oils voor de uitwendige huidverzorging ook al?
U hebt geen crème meer nodig, deze biologische oliën zijn een weldaad voor uw huid.
Combineer ze met het gebruik van SuperSkin Beauty Omega! 

Waarom SuperSkin Beauty Omega?
• Anti Aging formule
• Voor een mooie, gladde huid en haren
• 100 % plantaardige Omega 3-6-9 formule
• Geen vissmaak of oprispingen van visgeur
• Snel verteerbaar
• In vegetarische capsules