Het pop-up masker heeft een perfecte aansluiting op de huid en kan geweldig de werkstoffen overbrengen op de huid. Wanneer je een huidolie of serum op de huid aanbrengt en afdekt met het pop-up masker, is het een geweldige voeding, verzachting en hydratatie in één!

Maak supersnel een verfrissend en verzorgend masker met rozenhydrolaat en het pop-up masker. Rozenolie geeft een harmonieus gevoel terwijl de werkzame stoffen de huid doen opleven en versterken. Het zoete, biologische Bulgaarse rozenwater wordt hydrolaat genoemd omdat het een bijproduct is van de kostbare destillatie van een speciale rozensoort die geweldige rozenolie oplevert: de Rosa Damascena.


Bijzonder
Uniek is echter dat het biologische rozenwater van Chi speciaal wordt geproduceerd om dit rozenwater kwalitatief veel beter te maken dan de meeste andere rozenwaters. Dit zachte rozenwater is fantastisch voor de gezichtshuid. Het trekt de huid samen, het tonifieert, draagt bij aan de cel vernieuwing en verzacht bij irritaties en rode huid. Geschikt voor alle huidtypen.


Gebruiksaanwijzing
Reinig eerst uw gezicht. Leg het pop-up tablet in een schaaltje en giet er 2 eetlepels rozenwater bij. Het 100% katoenen masker zuigt het hydrolaat op. Haal het doordrenkte masker voorzichtig uit elkaar, leg het op uw gezicht en laat het 10 tot 20 minuten zitten. Even ontspannen en uw huid krijgt een frisse boost. 


Andere combinaties
 
Natuurlijk kunt u het masker ook gebruiken in combinatie met een ander hydrolaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van het heerlijke oranjebloesem hydrolaat. Dit heerlijk fris ruikende hydrolaat werkt verzachtend, kalmerend en hydraterend. Voor een jeukstillend en herstellend masker kunt u lavendel hydrolaat gebruiken. Lavendel hydrolaat bevordert het huidherstel en geeft verkoeling. Beide hydrolaten zijn geschikt voor alle huidtypen, maar bijzonder geschikt voor een vette en onreine huid.

Chi Pop-up masker:

• Ideaal om snel de huid op te frissen.
• Ontspant en kalmeert de huid.
• Ook geschikt voor kinderen, voor verkoeling.
• Snel verkoeling bij warme, geïrriteerde of koortsige huid.
• Weldadig voor de huid.

Klik hier voor het recept van de Skin Smoothie en hier voor de pop-up maskers.