Een goede samenwerking:

De geurblokjes worden al sinds 2000 vervaardigd door een partner van Chi: Stichting Amarant Tilburg, zorgverlening aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Door de manuele vervaardiging van deze geurblokjes kunnen vorm- en kleurverschillen voorkomen. 

Chi geurblokjes bestaan uit gebakken klei met een gekleurde onderkant. Het bovenstuk is poreus en absorbeert gemakkelijk de gedruppelde essentiële (of etherische) olie. Daarna geeft elke olie haar geur weer af aan de omgeving zonder verwarming. 3 tot 10 druppels Chi essentiële olie is doorgaans voldoende. 

De mogelijkheden van het aromasteentje zijn onbeperkt. Kinderkamer, hotelkamer, badkamer, kasten, auto, naast de pc, op het nachtkastje enz. Kortom, op alle plaatsen kunt u met dit geurblokje een aangename sfeer creëren. Bedenk wel dat het aromasteentje slechts ongeveer 1 tot 2 m2 begeurt.

Wilt u grotere ruimtes begeuren? Maak dan gebruik van meer geurblokjes of kies een andere manier van verdampen zoals een aromaverdamper. Het aromasteentje is tevens goed en eenvoudig te gebruiken in een infrarood sauna. Zet het geurblokje in een hoek van de cabine. Door de warmte zal de geur van de olie zich snel verspreiden in de cabine voor het gewenste effect.