Chi Bio Spirulina

Spirulina is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Allerlei superlatieven zijn al vaak gebruikt om de mogelijkheden en de kracht van spirulina te omschrijven: het meest complete voedingssupplement, nature’s superfood, energiser, het groene goud en zelfs beautyfood! Een regelmatig gebruik van spirulina zorgt voor een verbetering van tal van
lichaamsprocessen, waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Anderzijds kan Chi Bio Spirulina het lichaam helpen sneller te herstellen bij zware lichamelijke of geestelijke
inspanning. 
Chi Bio Spirulina is niet zomaar een voedingssupplement, het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen. 

Waarom en wanneer zou ik Chi Bio Spirulina moeten gebruiken?
Iedereen die gezond en fit wil blijven zou deze supervoeding moeten gebruiken.
Dit wonder algje is speciaal geschikt voor mensen die wat extra’s nodig hebben! Bijvoorbeeld ouderen, mensen die veel en vaak moe zijn, rokers, mensen met een hoge werkstress of een slecht eetpatroon. Van nature geschikt bij voortdurende zware lichamelijke of geestelijke inspanning en voor sporters, duursporters en topsporters.

“Als je goed zorgt voor de inwendige mens is dat ook aan de buitenkant te zien en voel je je fit en energiek!”

Chi Bio Spirulina staat onder constante kwaliteitscontroles van de strengste keuringsinstanties ter wereld en staat op de anti dopinglijst van de NZVT.

Klik hier voor een recept voor een masker en smoothie met Chi Bio Spirulina!