Verwenjezelf

Verwen je huid met een ‘Skin Smoothie’ als serum onder een verfrissend pop-up masker. Een Skin Smoothie is heerlijk als smoothie, ingevroren als een ijsje of een verwennerij voor de huid!

Het pop-up masker
Een pop-up masker is een maskerkompres van katoen die tot een tablet geperst is: het lijkt op een pepermuntje! Wanneer je het tabletje overgiet met 15 ml. hydrolaat of lotion ontpopt het onmiddellijk tot een maskerkompres. Dit maskerkompres heeft een perfecte aansluiting op de huid en kan geweldig de werkstoffen overbrengen op de huid. Wanneer je een huidolie of serum op de huid aanbrengt en afdekt met het pop-up masker, is het een geweldige voeding, verzachting en hydratatie in één!

Gebruik het pop-up masker met een serum tussendoor, voor het slapen of als extra verzorging na het zonnen! Voor het pop-up masker kunnen hydrolaten met elkaar gemengd worden en ook met andere werkstoffen zoals leem of honing. Wist je dat een hydrolaat wel 40 keer zo krachtig is als kruidenthee?


Skin Smoothie
Een bijzonder en lekker serum om zelf te maken is een ‘Skin Smoothie’. Deze Skin Smoothies zijn zowel heerlijk als smoothie, je kunt het invriezen als een ijsje of de huid ermee verwennen! Deze natuurlijke ingrediënten zijn fantastisch zowel inwendig als uitwendig voor de huid en de mogelijkheden zijn eindeloos!


Hoe maak je het?
Meng onderstaande recepten met de blender of staafmixer. Wil je etherische olie toevoegen, los deze dan eerst op in de vette plantolie. De Smoothie is direct klaar om te drinken! Wil je een heerlijke ijsje? Vries de smoothie dan direct na het maken in.
Voeg vóór gebruik als huidserum eventueel extra olie naar behoefte toe. Overgiet pop-up masker met de Skin Smoothie en je kunt het direct gebruiken.

Ingrediënten:

> Kies één van de drie:

avocado | mango | banaan met een handje aardbeien 

> Voeg toe:

1-2 eetlepels (Kokos)yoghurt

1 eetlepel kokosolie of hazelnootolie

2 theelepels rozenhydrolaat

> Eventueel naar wens toevoegen:

0,5 theelepel Spirulinapoeder

1 theelepel honing voor als je van een zoete smoothie of ijsje houdt

 

Verwenjezelf